Customer Service Representative Maastrich

Nederlandse taal vereist!

Op zoek naar een administratieve uitdagende baan vol afwisseling binnen een klein, betrokken maar ook internationaal team? Reageer dan op onze vacature voor Office Manager/ Customer Service Representative bij Berlitz Schools of Languages in Maastricht!

Als Customer Service Representative bij Berlitz ben je het gezicht van Berlitz Maastricht. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de taaltrainingen van cursisten en schept orde in complexe planningsverzoeken. Je houdt van contact met mensen en houdt van multitasken.

Je ontvangt cursisten en docenten op de vestiging en staat voor hen klaar met vragen. Je werkt nauw samen met de sales medewerker op de vestiging Maastricht en de collega's van het CSR team in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Vanwege het internationale karakter van cursisten, docenten en ook collega's in het team communiceer je naast het Nederlands ook veel in het Engels.

Over Berlitz

Berlitz Schools of Languages is met meer dan 145 jaar ervaring het langst bestaande internationale taalopleidingsinstituut ter wereld. Wereldwijd biedt Berlitz taaltrainingen, interculturele trainingen en business seminars aan zakenmensen, expats en hun partners maar ook particulieren. In Nederland zijn er 4 talencentra waar trainingen plaats vinden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Maastricht.

De organisatie van Berlitz Nederland is plat en de lijnen zijn kort. Berlitz Nederland is volop in verandering door implementatie van nieuwe systemen en processen.

Functie-eisen

· Klantgerichte instelling, gevoel voor excellente service, representatieve uitstraling, en proactieve aanpak

· Opleiding tenminste MBO 4 mét werkervaring of HBO/WO (starter)

· Ervaring met of competent in planning, officemanagement, administratie en/of receptietaken

· Professionele communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Andere talen zijn mooi meegenomen in deze functie!

·Snel in het eigen maken van verschillende software en handig met diverse computersystemen (Microsoft Office: Outlook, Excel, Word, Salesforce, etc.)

· Kennis van de zakelijke markt in Maastricht en omgeving is een pré

· Woonachtig in de regio Maastricht

Wat wij je bieden:

· Een part time of fulll time dienstverband tussen de 28 en 36 uur per week. De uren worden idealiter 5 dagen per week in de ochtend tm middag ingevuld maar hierover kunnen we in overleg.

· Een persoonlijk betrokken team van enthousiaste collega’s, en gezellige werksfeer

· De mogelijkheid tot doorgroei binnen een organisatie in ontwikkeling

Salaris:

Marktconform op basis van ervaring

Startdatum:

Zo snel mogelijk

Jouw sollicitatie:

Richt jouw sollicitatie per email aan Annemieke Heeremans, Benelux Manager Berlitz via recruitment@berlitz.nl